Zelda&Zorro: een onthaastingsconcept voor families

Zelda&Zorro: een onthaastingsconcept voor families

Winnaar van de La Redoute challenge

La Redoute gelooft heel sterk in de kracht van creatieve ondernemers, vooral de frisse ideeën, de wilskracht en de originaliteit die zij telkens aan de dag brengen. Daarom waren zij bereid 30 000 euro aan decoratie en meubels te schenken aan een start-up of scale-up met een solide uitgedacht concept, een bijzondere aanpak en uiteraard een interessant onderbouwd business plan. De La Redoute Challenge kent na enkele bizarre maanden eindelijk een winnaar: het onthaastingsconcept voor families, vrienden en collega's van Zelda&Zorro.

Zelda&Zorro is een horecaconcept bedoeld voor kinderen en hun ouders, gehuisvest in de smaakvolle setting van het voormalige vredegerecht in Berchem met een uitgebreide speelruimte, prachtige leefruimtes, inclusief een aantrekkelijke bar en buffetruimte én een fotogenieke achtertuin van maar liefst 600 m².

 

Zelda&Zorro kreeg door het winnen van deze wedstrijd de kans om hun concept te decoreren met interieuritems van La Redoute Intérieurs. De collectie bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod dat subtiel refereert naar die joviale Franse manier van leven en die 'je ne sais quoi' feel good vibe. Met de items van AM.PM by La Redoute konden zij hun selectie aanvullen met nog een aantal kostbare, premium materialen.

“De wedstrijd winnen en het partnership dat daaruit voortvloeide met La Redoute was voor ons echt wel een geschenk uit de hemel”, vertelt Myra van Tuel, zaakvoerster van Zelda&Zorro Berchem. “Het erg breed aanbod qua interieur bij La Redoute speelt enorm in onze kaarten. We zitten in een statig en historisch gebouw met verschillende grote ruimtes. Die wilden we allemaal een eigen specifiek huiskamersfeertje meegeven. Het mocht een beetje eclectisch en gewaagd zijn, maar wel allemaal erg stijlvol en kwalitatief hoogstaand.  En ook al gaven we elke kamer een eigen karakter mee, toch zit er een duidelijke lijn in en vormt het één mooi geheel. De collab met La Redoute is zo niet enkel een geweldige match. Het laat ons toe met Zelda&Zorro echt wel next level te gaan: de uitvoering overtreft op alle vlakken de oorspronkelijke plannen zoals die er in onze mood boards uitzagen"

Home away from home
Het onthaastingsconcept van Zelda&Zorro wil het leven van ouders gemakkelijker maken. De ontmoetingsplek van Zelda&Zorro geeft gezinnen de kans om te ontsnappen aan drukke speeltuinen en té formele restaurants, een welgekomen geschenk bij het afbouwen van de lockdownmaatregelen. Zelda&Zorro wil familie en vrienden een goed gevoel geven, door een kader te kiezen waar ze zich op hun gemak voelen, op alle vlakken. Een concept dat ook bij de doelgroep van La Redoute past. Gezinnen die positief in het leven staan die met het onlinegegeven van de La Redoute webshop hun leven mooier en makkelijker willen maken.

Shake your business!
Met dit concept beantwoordt Zelda&Zorro ook aan de oorspronkelijke wens van de La Redoute Challenge 'Shake your business'; een creatieve hub creëren waar hun producten op een frisse en vernieuwende manier aan consumenten en B2B partners geëtaleerd konden worden.

De selectie van de winnaar verliep in verscheidene fasen. Eerst stelden de kandidaten hun project voor via een formulier, daar kwamen meer dan 50 inzendingen voor binnen. Na een intensieve preselectie presenteerden de top 5 deelnemers hun concept; van het businessmodel over het communicatieplan tot de meest ingenieuze mood boards. Het concept van Zelda&Zorro werd na zorgvuldige afweging tijdens een zogeheten Dragon's Den door een professionele jury en het La Redoute team gekozen.

Voor superhelden
Wendy Verhulst, bedenkster van Zelda&Zorro, over het concept: "Ouders zijn super heroes, Zelda’s en Zorro’s, die werken, boodschappen doen, sporten, zijn Joe Le Taxi en ze doen er alles aan om hun kids happy te maken. Daarom is het onze missie om plekken te creëren waar ouders even hun superheldencape aan de haak kunnen hangen. Zelda&Zorro is ont-moeten en ont-haasten"

De Zelda en Zorro van Berchem zijn Seppe en Myra, trotse papa en plusmama van tienerdochter Trix. Het samenbrengen van mensen – vooral dan klein en groot – is hun passie. Ze kregen de smaak al te pakken in hun family friendly pop-upconcept BAR4 in Mortsel waar ze 6 jaar lang de drijvende kracht waren. En nu zetten ze die gedrevenheid verder in een nieuw avontuur.

Van het voorschotelen van heerlijke gerechten tot het aanbieden van leuke activiteiten voor kinderen tot het creëren van een plek om bij te praten met je naasten. Op een plek die zo rustgevend en kalm is, dat het bijna voelt alsof het je eigen woonkamer is. Zelda&Zorro dat is vanaf nu jouw home away from home.


Zelda&Zorro - Grote Steenweg 13 - 2600 Berchem

berchem@zeldazorro.be of 0498/12.77.51

Coronamaatregelen: Vanaf 20 juni, verwelkomen Myra en Seppe jullie graag in veilige en kidsproof bubble rooms op deze unieke locatie. Alvast meer te weten komen over deze maatregelen? Lees er alles over hier.

 

Over La Redoute Interieurs

Genieten van de mooie dingen des levens… Trendsetter, interieurontwerper, expert in huishoudtextiel, La Redoute Intérieurs is er voor jouw en je gezin. Door het mixen en matchen van stijlen doen onze designers al je interieurdromen uitkomen. Scandinavisch, etnisch, bohemian of klassiek: creëer met elke stijl je eigen universum.

Je mag dan ook zeker zijn van een goede stijl/prijs/kwaliteitverhouding voor het hele gezin. En een service die je het leven een pak makkelijker maakt. Onze producten ontwerpen we met oog op functionaliteit, duurzaamheid én onderhoud. In één enkele klik haal je zo alles meteen in huis!

La Redoute Interieurs