Skip to Content
Start-up of scale-up? La Redoute Intérieurs schenkt 30000 euro aan het beste business plan!

Start-up of scale-up? La Redoute Intérieurs schenkt 30000 euro aan het beste business plan!

La Redoute Challenge - #shakeyourbusiness

Open jij volgend jaar een no waste lunch bar, een kapsalon voor kinderen, een slow coffee shop of een bio wijnwinkel? Ligt je business plan te blinken op je bureau? Zit je in de laatste fases van je concept maar kan je nog wat hulp gebruiken met het aankleden van het interieur? La Redoute daagt je uit!

Dat is nog zacht uitgedrukt. Er ligt namelijk 30000 euro klaar voor de start-up of scale up met een goed uitgedacht concept, originele aanpak en interessant onderbouwd business plan. La Redoute gelooft namelijk in de kracht van jonge ondernemers: frisse ideeën, wilskracht en originaliteit zijn dé sleutelwoorden.

La Redoute, een sterk interieurmerk

Waarom is La Redoute de ideale partner om je te begeleiden in het succes van jouw project? Het merk heeft twee eigen huismerken waarvan de producten zijn ontworpen en gemaakt door een in house team van stylisten en ontwerpers.

La Redoute Intérieurs is een weerspiegeling van die onvatbare, Franse manier van leven, een bron van inspiratie met die subtiele 'je ne sais quoi' look. AMPM by La Redoute legt het accent dan weer op edele en kostbare materialen.

Wil je je klanten en medewerkers ontvangen in een super toffe en stijlvol ingerichte omgeving? Wacht dan niet langer en neem deel aan de La Redoute Challenge! Shake Your Business!


Praktisch

Wat valt er te winnen? Tot 30.000 € voor de inrichting van jouw project met de collecties La Redoute Intérieurs en AMPM!

  • Je bent ouder dan 18
  • Je hebt een startup- of renovatieproject voor opening 2020
  • Je hebt een locatie voor ogen in een hippe stadswijk
  • Jij werkt inspirerend. Je hebt al een heleboel ideeën voor de inrichting klaar liggen.

 

KALENDER

De selectie van de winnaar verloopt in verscheidene fasen. Eerst stellen de kandidaten hun project voor via een formulier, dat tot 15 december 2019 beschikbaar is. Na een preselectie presenteren de geslaagde deelnemers hun project aan een professionele jury, die dan de winnaar van de La Redoute Challenge kiest.

Inschrijvingen: 22 oktober tot 15 december

Selectie van een shortlist: januari

Beraadslaging door de jury en keuze van de winnaar: Begin 2020

Schrijf je nu in op: https://www.laredoute.be/nl/laredouteawards.aspx


#laredoutechallenge #shakeyourbusiness #laredouteawards

Over La Redoute Interieurs

Genieten van de mooie dingen des levens… Trendsetter, interieurontwerper, expert in huishoudtextiel, La Redoute Intérieurs is er voor jouw en je gezin. Door het mixen en matchen van stijlen doen onze designers al je interieurdromen uitkomen. Scandinavisch, etnisch, bohemian of klassiek: creëer met elke stijl je eigen universum.

Je mag dan ook zeker zijn van een goede stijl/prijs/kwaliteitverhouding voor het hele gezin. En een service die je het leven een pak makkelijker maakt. Onze producten ontwerpen we met oog op functionaliteit, duurzaamheid én onderhoud. In één enkele klik haal je zo alles meteen in huis!

La Redoute Interieurs