Local love: origineel design signed La Redoute

Local love: origineel design signed La Redoute

"Ons huis is het hart van ons leven. We komen er samen, we komen er weer op krachten." - La Redoute Interieurs

Samen met enkele designers en het ontwerpbureau van Elizabeth Leriche, heeft La Redoute Interieurs een originele en inspirerende collectie ontworpen. Unieke stuks die makkelijk in je leven passen. Ze hebben elk hun specifieke kijk op design en dit maakt de collectie net zo interessant! Ondanks hun verschillende stijlen heeft de collectie één gemeenschappelijk kenmerk: ze doen je interieurhartje sneller slaan. De volledige collectie werd uitgetekend in hun eigen atelier in Roubaix, waar ze al voor een langere tijd het merendeel van hun zitmeubels produceren. Ze kiezen resoluut voor lokale bedrijvigheid,  kwaliteit en duurzaamheid voor hun productiemethodes.

Evolutief kinderbed: op design staat geen leeftijd

We zien onze kleintjes elke dag opgroeien, evolueren door de weken en ontwikkelen doorheen de maanden. Een kinderkamer die zich mee met deze veranderingen kan aanpassen, is een must-have! Een fleurige kamer met frisse kleuren, die ruimte laat voor hun eigen verbeelding. Het kinderbed Willox, ontworpen door Mathieu, is hét voorbeeld dat op design geen leeftijd staat. Het coole design groeit mee met je kleinste en kan je helemaal afmaken met bijvoorbeeld een cool jungle-themed dekbed.

Strakke lijnen en uitnodigende proporties

De zetel Papoo verwelkomt groot en klein in het salon. Deze sofa is een creatie die comfort uitstraalt en bij veel woonkamers past door zijn eenvoudige, strakke lijnen. Aurore, de ontwerpster van deze zetel, liet zich inspireren door "de toekomst van het leven". Ze ontwerpt praktische en duurzame meubels die elke ruimte een elegante touch geven.

Het DNA Van La Redoute zit hem in de stoffen. Elk motief en ontwerp is uniek om zo jouw leefomgeving te personaliseren. Deze stoffen vind je terug in dekbeterovertrekken, sofa's maar ook in badlinnen en tapijten. Al 180 jaar lang ontwerpen ze deze unieke stoffen met de zachtste uitwerking mogelijk voor jouw comfort!

Touch of the 60's

De hanglamp Léonie is geïnspireerd op een van de meeste edele dieren: de pauw. Ook de 60's zien we terug in deze creatie. De zwart metalen structuur en kleine vlechtwerkjes maken er een retro collector's item van. De indrukwekkende pauwenstaart is maar liefst 1m40 groot, een echte centerpiece in jouw leefruimte die meer als enkel licht geeft.


 

 

 

 

 

Over La Redoute Interieurs

Genieten van de mooie dingen des levens… Trendsetter, interieurontwerper, expert in huishoudtextiel, La Redoute Intérieurs is er voor jouw en je gezin. Door het mixen en matchen van stijlen doen onze designers al je interieurdromen uitkomen. Scandinavisch, etnisch, bohemian of klassiek: creëer met elke stijl je eigen universum.

Je mag dan ook zeker zijn van een goede stijl/prijs/kwaliteitverhouding voor het hele gezin. En een service die je het leven een pak makkelijker maakt. Onze producten ontwerpen we met oog op functionaliteit, duurzaamheid én onderhoud. In één enkele klik haal je zo alles meteen in huis!

La Redoute Interieurs